L’Ajuntament d’Aiguamúrcia promou els cellers del terme municipal amb el festival VITIS AIGUAMÚRCIA

21/10/2021

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia promou els cellers del terme municipal amb el festival VITIS AIGUAMÚRCIA

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia posa en marxa VITIS, una nova proposta enoturística per tal de promoure els cellers vinícoles del terme municipal i donar a conèixer els diferents nuclis del poble.

Els propers dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, tots els amants del vi i del cava, podran participar d’unes visites guiades amb tastos i maridatges a sis cellers: Caves Vidal i Ferré i Bodegues Vi Sendra de Les Pobles i Estol Verd Celler que elabora un vi de vinyes a Les Pobles; el celler Baixas Lehndberg i el celler Tuets, a les Ordes; i Penedès500, d’El Pla de Manlleu.
 

Aquesta iniciativa, vinculada al final de la temporada de verema, es complementa amb tallers infantils i propostes musicals, per amenitzar també la programació de l'esdeveniment.

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia organitza la primera edició d’aquest esdeveniment amb la col·laboració dels cellers, restaurants i Cistervinum, vinoteca del terme municipal. També es comptarà amb l’ajuda dels Joves de Santes Creus en l’organització de les activitats infantils. Amb aquesta proposta es pretén donar a conèixer les interioritats dels diversos cellers així com de la cuina que fan els establiments de restauració, com són el Bar del Mig i el Bar 9 Esport.
 

L’organització confia que el VITIS es faci un racó en el cicle festiu estable anual i es converteixi en referència enoturística de la comarca de l’Alt Camp i la resta del Camp de Tarragona.
 

Cal recordar que les activitats són amb aforament limitat i que es garanteix el compliment de les mesures de seguretat que marquen els protocols i les autoritats competents. En cas de més restriccions l’organització podrà anul·lar o modificar dates, horaris i llocs.
 

Per a més informació: ajuntament@aiguamurcia.cat o al 977 63 83 01.

 

Consulta el programa AQUÍ